Paneeliseinämaali PM1 9,0L

  • Saadavus: Hetkel otsas
  • Tootekood: 42607
Saadavus: Hetkel otsas
Hind: 99.15 € (tk)
Hind kliendikaardiga: 94.43 €


PANEELISEINÄMAALI LAUDISSEINAVÄRV

page1image2034522592page1image2034522800

PANEELISEINÄMAALI on vesialuseline akrülaatdispersioonvärv puitseinte värvimiseks. Värv katab hästi ja isoleerib puidus oleva vaigu. Läikerühm 5, matt.
Toode kuulub ehitusmaterjalide emissiooniklassi M1. PANEELISEINÄMAALI sobib töötlemata ja eelnevalt lakitud või värvitud laudis- ja palkseinte krunt- ja pinnavärvimiseks kuivades ja niisketes sisetingimustes.

Ca 34 mahu%
EL LOÜ piirnorm (kat A/a): 30 g/l. Toote LOÜ: max 30 g/l

6-8 m2/l Ca 1,3 g/ml

1 h
3 h
Kuivamine aeglustub jahedas ja/või niiskes.
Vesi. Töövahendid pestakse vahetult pärast kasutamist sooja vee ja pesuainega.
Matt
Baas 1 ja 3, toonitav sisevärvikaardi järgi
Värvipinna kulumiskindlus on hea. SFS 13300 vastavalt märghõõrdeklass 1 (ISO 11998)
2,7L, 9L

Uued puitpinnad puhastatakse tolmust ja mustusest.
Määrdunud eelnevalt lakitud või värvitud pinnad pestakse RENSA SUPER värvipesuainega. Lahtine ja halvasti kinnitunud vana lakk ja värv eemaldatakse. Läikivad pinnad karestatakse ja eemaldatakse lihvimistolm. Kui puitpind on eelnevalt õlitatud või vahatatud, tuleb PANEELISEINÄMAALI sobivust ja naket testida. Krunditakse lahjendamata PANEELISEINÄMAALIga.
Enne kasutamist segada hoolikalt..
PANEELISEINÄMAALI kantakse pinnale pintsliga. Värvimiseks võib kasutada ka rulli või kõrgsurvepihustit, kuid kruntimisel tuleb pind pintsliga viimistleda.
Sobiv kõrgsurvepihusti düüs: 0,017-
0,021’’.
Värvitav pind peab olema kuiv. Värvimise ja kuivamise ajal peab õhu, pinna ja värvi temperatuur olema üle +5°C ning õhu suhteline niiskus alla 80%. tuulutamine värvimise ja kuivamise ajal kiirendab kuivamist.
Värvikile moodustumine võtab aega 3-4 nädalat, mille järel saavutab pind lõpliku kõvaduse ja tugevuse. Enne seda tuleb värvipinda hooldada ettevaatlikult.
Värvitud pinda võib puhastada neutraalse (pH 6-8) pesuainega pühkides. Väga määrdunud pinnal võib kasutada kerget leeliselist pesuainet (pH 8-10). Pesuaine ja mustus pühitakse ära ja/või loputatakse puhta veega. Pesuaine kasutamisel järgida valmistaja lahjendus- ja kasutusjuhendeid.
EI TOHI JÄÄTUDA

Stellana