Hirsivaha 2,7L

  • Saadavus: Laos (3)
  • Tootekood: 42560
Saadavus: Laos (3)
Hind: 41.65 € (tk)
Hind kliendikaardiga: 39.67 €


HIRSIVAHA PALGIVAHA

page1image1996258992page1image1996259200

HIRSIVAHA on vesialuseline looduslikku karnaubavaha sisaldav kaitseaine puitpindadele. Moodustab vahaja mustust ja vetthülgava pinna. Värvitu HIRSIVAHA rõhutab puitpinna loomulikku välimust. Toonitav poolläbipaistvatesse toonidesse.

Toode kuulub ehitusmaterjalide emissiooniklassi M1. HIRSIVAHA kasutatakse puitpindadel sisetingimustes. Kasutuskohtadeks on palk- ja laudisseinad, laudislaed, liistud ja siseuksed. HIRSIVAHA sobib töötlemata ja varem puiduvahaga töödeldud puitpindadele.

Ca 25 mahu%
EL LOÜ piirnorm (kat A/f): 130 g/l. Toote LOÜ: max 130 g/l

Ühekordselt 10-14 m2/l Ca 1,0 g/ml

1/2 h
1 h

Kuivamine aeglustub jahedas ja/või niiskes.
Vesi. Töövahendid pestakse vahetult pärast kasutamist sooja vee 
ja pesuainega.
Värvitu. Toonitav poolläbipaistvatesse toonidesse siselakikaardi järgi
2,7L, 9L

Uued puitpinnad puhastatakse tolmust ja mustusest.
Eelnevalt vahatatud pinnad pestakse RENSA SUPER 
värvipesuainega. Kui puitpind on eelnevalt õlitatud või vahatatud, tuleb HIRSIVAHA sobivust testida. Vanad laki- ja värvikihid tuleb eemaldada.
Enne kasutamist segada hoolikalt. Toonitud vaha segatakse ka kasutamise ajal.
HIRSIVAHA kantakse pinnale 
sünteetilise pintsli, madalakarvalise rulli, käsna või lapiga 1-2 korda. Toonitud vaha puhul tuleb tooni intensiivsust ja puitu imendumist testida. Tooni mõjutavad pinna poorsus ja võimalikud eelnevad töötlused. Toodet võib vedeldada vajadusel veega 5-20 mahu% kui toon tundub liiga intensiivne. Värvitav pind peab olema kuiv. Värvimise ja kuivamise ajal peab õhu, pinna ja värvi temperatuur olema üle +10°C ning õhu suhteline niiskus alla 80%. tuulutamine värvimise ja kuivamise ajal kiirendab kuivamist.
Kihi 
moodustumine võtab aega u 3 nädalat, mille järel saavutab pind lõpliku kõvaduse ja tugevuse. Enne seda tuleb värvipindahooldada ettevaatlikult.
Vahata
tud pinda võib puhastada neutraalse (pH 6-8) pesuainega pühkides. Töövahendina kasutatakse tolmulappi, pehmet käsnavms. Karedat harjamist tuleks vältida. Pesuaine ja mustus pühitakse ära ja/või loputatakse puhta veega. Pesuaine kasutamisel järgida valmistaja lahjendus- ja kasutusjuhendeid. Ladustada jahedas ja tihedalt suletud anumates.
EI TOHI JÄÄTUDA

page2image2072717200
Stellana